Αρχική

Παραδίδονται μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων από καθηγήτρια με εμπειρία.

Τιμές προσιτές.
Τηλ: 6977-433.194

Φωτογραφίες

Χάρτης Επισκεπτών


Τιμήθηκε η γεωλόγος-ερευνήτρια Άννα Ράσσιου
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση τιμής στην ακούραστη γεωλόγο-ερευνήτρια Δρ. Άννα Ράσσιου, για τη 40χρονη προσφορά της, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Χρώμιο Κοζάνης.
Ακολούθησε το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα «Άννα Ράσσιου – Ο Λόγος της Γης» από τον μοναδικό στο είδος Αργύρη Παφίλη που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους και η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις ομιλίες των συνεργατών της Άννας Μπατσή, γεωλόγου και Θέμη Λαζαρίδη, οικονομολόγου. Ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσίαση μηνυμάτων επιστημόνων γεωλόγων που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν (καθ. Γεωλογίας-Βιολογίας ΑΠΘ Ευαγγελίας Τσουκαλά, γεωλόγου ΙΓΜΕ Ηλία Γρίβα, κ.α.), με κορυφαίο το εικονομήνυμα (ΒΙΝΤΕΟ) του Prof. Geology Eldridge Moores από την Αμερική.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο σεισμός της 13 Μαΐου 1995 - 20 xρόνια μετά
20 χρόνια σήμερα μετά τον καταστροφικό σεισμό της 13 Μαΐου 1995. Η ημέρα θύμησε πολλά από τα γεγονότα που συνέβισαν τότε.Δείτε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο σεισμός της 13 Μαΐου 1995

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φανός ΜΚΜ 2015
Για ακόμα μια χρονιά η ΜΚΜ πιστή στην παράδοση άναψε τον φανό της
Διαβάστε περισσότερα...
 
Φανός χωριού
ImageΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Χρωμίου 'Η Ρωμιοσύνη' σας καλεί και φέτος στο άναμμα του αποκριάτικου φανού.Με ζωντανή μουσική, σπιτικά εδέσματα και καλό κρασί. Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου,από τις 7:30 και μετά, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 11 - 20 από 57

Διανομές Προϊόντων

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Δωρεά για το site

PayPal - The safer, easier way to pay online!

Φαρμακεία Kοζάνη

www.xromio.gr since 2007