Αρχική

Παραδίδονται μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων από καθηγήτρια με εμπειρία.

Τιμές προσιτές.
Τηλ: 6977-433.194

Φωτογραφίες

Χάρτης Επισκεπτών


Εκπολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Χρωμίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λόγω έλλειψης απαρτίας οι εκλογές του συλλόγου μεταφέρονται για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας.

 

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκλογές συλλόγου – Κοπή της βασιλόπιτας
Εκπολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Χρωμίου 'Η Ρωμιοσύνη'
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκλογές συλλόγου – Κοπή της βασιλόπιτας

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Χρωμίου 'Η Ρωμιοσύνη' καλεί τα μέλη και τους φίλους στην κοπή της βασιλόπιτας την ημέρα των Θεοφανίων, Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Χρωμίου. Μετά την κοπή θα ακολουθήσει η απολογιστική γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τιμήθηκε η γεωλόγος-ερευνήτρια Άννα Ράσσιου
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση τιμής στην ακούραστη γεωλόγο-ερευνήτρια Δρ. Άννα Ράσσιου, για τη 40χρονη προσφορά της, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Χρώμιο Κοζάνης.
Ακολούθησε το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα «Άννα Ράσσιου – Ο Λόγος της Γης» από τον μοναδικό στο είδος Αργύρη Παφίλη που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους και η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις ομιλίες των συνεργατών της Άννας Μπατσή, γεωλόγου και Θέμη Λαζαρίδη, οικονομολόγου. Ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσίαση μηνυμάτων επιστημόνων γεωλόγων που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν (καθ. Γεωλογίας-Βιολογίας ΑΠΘ Ευαγγελίας Τσουκαλά, γεωλόγου ΙΓΜΕ Ηλία Γρίβα, κ.α.), με κορυφαίο το εικονομήνυμα (ΒΙΝΤΕΟ) του Prof. Geology Eldridge Moores από την Αμερική.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο σεισμός της 13 Μαΐου 1995 - 20 xρόνια μετά
20 χρόνια σήμερα μετά τον καταστροφικό σεισμό της 13 Μαΐου 1995. Η ημέρα θύμησε πολλά από τα γεγονότα που συνέβισαν τότε.Δείτε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο σεισμός της 13 Μαΐου 1995

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 11 - 20 από 59

Διανομές Προϊόντων

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Δωρεά για το site

PayPal - The safer, easier way to pay online!

Φαρμακεία Kοζάνη

www.xromio.gr since 2007